Politică de confidențialitate

Societatea ITVOLKS SYSTEMS SRL denumită generic în cele ce urmează și ITVolks, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.itvolks.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

 Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

ITVOLKS SYSTEMS își rezervă dreptul de a  schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.itvolks.ro,  precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, va rugam să vizitati periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ati agreat să le respecți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul ITVolks și pentru care societatea ITVOLKS SYSTEMS SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.itvolks.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Colectarea de date cu caracter personal

 În prealabil, dorim să vă informăm că operatorul responsabil cu colectarea datelor personale este societatea ITVOLKS SYSTEMS SRL, cu sediul în Str. Cuza Voda, nr 48, Floresti, Judetul Cluj. Astfel, pentru orice întrebări legate Politica de Confidențialitate sau informații despre datele cu caracter personal prelucrate de către societatea ITVOLKS SYSTEMS SRL și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați fie la adresa postală indicată mai sus fie la următoarea adresa de e-mail: info@itvolks.ro

În funcție de modul în care interacționați cu platforma noastră, în general, datele personale pe care le vom colecta sunt următoarele:

 • datele de identificare: nume, prenume, informații de contact (nr. telefon, e-mail, adresa dvs. completă, etc.);
 • informații economice și de tranzacționare: informații privind plățile, contul bancar  în cazul plăților prin  O.P.
 • informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonați la newsletter-ul nostru);
 • informații privind localizarea dvs.
 • informații privind preferințele dvs. de navigatie si utilizare a serviciilor noastre

Pentru că ne dorim să fim  transparenți în ceea ce privește modalitatea în care vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în continuare vă vom prezenta implicațiile utilizărilor pe care le dăm, baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. precum și perioada de timp în care aceste date vor fi prelucrate.

 Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

 1. Pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare de produse pe care le-ați achiziționat prin intermediul platformei noastre.

Mai exact, pentru următoarele operațiuni: gestionarea plăților pentru produsele achiziționate, prevenirea și detectarea cazurilor de utilizare neautorizată a platformei, gestionarea posibilelor schimburi sau retururi, în scopul facturării și pentru a vă pune la dispoziție facturile și aferente achizițiilor pe care le-ați efectuat

Prelucrarea acestor date sunt necesare pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare. Considerăm că avem un interes legitim pentru efectuarea verificărilor necesare menite să detecteze și să prevină posibilele fraude sau utilizări frauduloase ale Platformei atunci când faceți o cumpărare sau o returnare.

Aceste date vor fi prelucrate pe durata de timp necesară pentru a gestiona achiziționarea produselor, incluzând eventualele returnări, reclamanții sau plângeri legate de achiziționarea produsului.

 1. Pentru funcționalitatea Serviciului Clienți, sens în care vom prelucra doar datele strict necesare pentru a vă rezolva solicitarea transmisă.

Suntem de părere că există un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le adresați, motiv pentru care este justificată utilizarea de către noi a datelor personale strict necesare îndeplinirii acestui scop.  Atunci când ne contactați pentru gestionarea incidentelor legate de comanda dvs., prelucrarea datelor personale este necesară pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare. În situația în care ne contactați pentru o eventuală reclamație referitoare la produsele noastre, prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru îndeplinirea obligaților noastre legale.

Vom prelucra datele personale cât este necesar pentru a vă satisface solicitarea dvs.

 1. În scopuri de marketing, mai exact:
 • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră și pentru a vă face recomandări pe baza interacțiunii dvs. cu noi pe platformă (de exemplu, pe baza istoricului dvs. de cumpărare și navigare);
 • dacă vă abonați la Newsletter, pentru a vă trimite informații personalizate despre produsele și serviciile noastre prin diversele mijloace (de exemplu, prin e-mail sau SMS si nu numai);
 • pentru a vă putea afișa reclame pe Internet, pe care să le vedeți pe diferite site-uri sau pe rețelele de socializare. Reclamele pe care le veți vedea vor fi aleatorii sau, în alte cazuri, pot fi legate de preferințele dvs. sau de istoricul dvs. de navigare sau de cumpărare;
 • pentru realizarea de acțiuni promoționale, cum ar fi desfășurarea de concursuri sau trimiterea listei de articole salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indicați;
 • pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.

În baza consimțământului pe care ni-l dați – de exemplu, atunci când sunteți de acord să permiteți informații personalizate când configurați setările dispozitivului dvs. mobil pentru a permite reclamele personalizate sau când acceptați termenii și condițiile legale pentru a participa la o acțiune promoțională, avem permisiunea din punct de vedere legal de a vă prelucra datele personale. De asemenea, pentru a vă furniza informații personalizate care să vă ajute să aveți o experiență mai bună ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dvs., considerăm că există un interes legitim privind întocmirea unui profil cu informațiile pe care le avem despre dvs.

Vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona de la Newsletter. Vă informăm că aveți această din urmă posibilitate folosind optiunea ,,Dezabonare” de pe Platforma noastră. Vom afișa reclame personalizate până în momentul în care vă modificați setările dispozitivului mobil sau al browser-ului pentru a revoca această permisiune. În situația în care participați la acțiuni promoționale, vom stoca datele dvs. personale pentru o perioada de 10 luni de la încheierea acțiunii promoționale.

Pentru a îndeplini scopurile indicate mai sus, este necesar să acordăm acces la datele personale ale dvs. terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, mai exact:

 • instituțiilor financiare;
 • organelor specializate în descoperirea și prevenirea fraudelor;
 • furnizorii de servicii aferente serviciului clienți;
 • furnizori și colaboratori de servicii legate de marketing și publicitate.

Potrivit legislației în vigoare – Regulamentul UE 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal, dvs. aveți următoarele drepturi:

 • să ne solicitați accesul la datele dvs. personale care sunt în posesia noastră, caz în care ne obligam să răspundem solicitării dvs. în termen de 30 de zile;
 • să ne solicitați rectificarea datelor pe care le avem deja, caz în care modificarea se va efectua în termen de 30 de zile;
 • să ne solicitați să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm  sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru;
 • să ne solicitați să restricționăm utilizarea datelor dvs. personale, caz în care avem dreptul de a păstra aceste date dar nu și de a le procesa sau utiliza;
 • să ne solicitați și să primiți într-un format universal cunoscut toate datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție;
 • să vă opuneți prelucrării datelor atunci când prelucrarea acestora se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 • să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., așa cum am arătat la secțiunea în care am explicat scopul prelucrării datelor personale;
 • să depuneți o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul în București, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, tel: +40.318.059.211, +40.318.059.212, fax: +40.318.059.602.

ITVOLKS SYSTEMS colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.

ITVOLKS SYSTEMS poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a îmbunătăți securitatea accesului;
 • pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.
 • reclame si marketing personalizat

În diferite secțiuni din Site, se găsesc linkuri pentru a ne putea contacta prin mesaj electronic. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă răspunde și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți sa ne contactați din nou.

ITVOLKS SYSTEMS poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:

 • (a)conformarea la rigorile legii;
 • (b)protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale ITVOLKS SYSTEMS și ale site-urilor sale web,sau
 • (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când ni se solicită să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Hai să discutăm

Sunați-ne sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

  Cu acordul dumneavoastră, folosim cookie-urile în vederea evaluării și analizării cotei de utilizare a paginii de internet, a personalizării în funcție de interesele dumneavoastră și pentru a vă oferi mesaje promoționale și informații relevante.

  Alegeți ce cookie-uri să fie autorizate.
  Puteți schimba aceste setări oricând.

  Cookie-uri necesare sa functioneze site-ul:

  • Esențial: Ține minte setările permisiunilor de cookie
  • Esențial: Permite sesiunile de cookie
  • Esențial: Autentifică logarea dvs. în contul de utilizator

  Prin acceptarea acestor cookies permiteti site-ului sa:

  • Analiză: Ține evidența locației și regiunii bazat pe IP
  • Analiză: Ține evidența timpului petrecut pe fiecare pagină
  • Analiză: Crește calitatea datelor din funcția de statistică